Ancestor Tree Manager

Al jaren ben ik samen met een nichtje aan een familie stamboom aan het bouwen. Eerst gebruikten we Aldfaer, vanaf versie 3 –>8, maar recent vond ik via de HCC genealogie gebruikersgroep Ancestor Tree Manager.

Dit is echt een intuïtief, mooi en praktisch programma om de geboortes, huwelijken en sterven plus gezinssamenstellingen van de familie voor het nageslacht vast te leggen, inclusief foto’s en/of scans van belangrijke documenten in JPGs, PDF of HTML.
Ik heb ook een tijd gewerkt met het zeer dure Israëlische MyHeritage, maar ATM verslaat de MH Israëliers met een enorme voorsprong. En tot slot: het is GRATIS en beleeft ondertussen versie 3 met een mooie hulp om de stamboom data op een eigen site te presenteren. SUPER!
Zeg het voort, dit is werkelijk fenomenaal en uniek in stambomenland.

GJS, 30 maart 2020

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *